Supreme Card Woman tiodubblar stöd till Rosa Bandet i oktober

För tredje året i rad ökar Resurs Bank stödet till Cancerfonden under den officiella Rosa Bandet-månaden - oktober. För varje köp som görs med betal- och kreditkortet Supreme Card Woman går tio kronor till Rosa Bandet. Vanligtvis går en krona per köp till Rosa Bandet-kampanjen. Sedan starten av samarbetet har kortet genererat 5 miljoner kronor till Cancerfonden.

För tredje året i rad ökar Resurs Bank stödet till Cancerfonden under den officiella Rosa Bandet-månaden - oktober. För varje köp som görs med betal- och kreditkortet Supreme Card Woman går tio kronor till Rosa Bandet. Vanligtvis går en krona per köp till Rosa Bandet-kampanjen. Sedan starten av samarbetet har kortet genererat 5 miljoner kronor till Cancerfonden.

Supreme Card Woman är ett kredit- och betalkort som automatiskt skapar resurser till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, varje gång det används och utan att det kostar något för användaren.

 – Genom att använda något så vardagligt som vårt betalkort ger vi kunderna ett enkelt verktyg till att stötta cancerforskningen. I oktober har våra kunder en unik möjlighet att öka resurserna för svensk cancerforskning via vår 10-kronors-kampanj, säger Dunia Olanderson, marknadsansvarig Supreme Card Woman.

 – Cancerfondens vision är att cancer ska kunna botas. En bidragande orsak står att finna i det stora engagemang och den givarvilja som Cancerfonden möter hos såväl företag som privatpersoner. Resurs Bank har varit en betydande sponsor till Cancerfonden sedan 2007 och att välja Supreme Card Woman för sina inköp är ett enkelt sätt att göra skillnad, säger Stefan Bergh, generalsekreterare för Cancerfonden.

Pressbilder Supreme Card Woman & Dunia Olanderson

http://www.resurs.se/press/pressbilder/bilder/supreme_card_woman_kortet.jpg

http://www.resurs.se/press/pressbilder/bilder/dunia_olanderson.jpg

Mer om Supreme Card Woman www.supremecardwoman.se

För mer information, kontakta

Dunia Olanderson, ansvarig Supreme Card Woman, Resurs Bank

Tel: 042-38 20 45. E-post: dunia.olanderson@resurs.se

Olof Engvall, Presschef Resurs Bank

Tel: 0736-61 20 43. e-post: olof.engvall@resurs.se