Handla för Rosa Bandet - med unikt betalkort från Resurs Bank

Nu drar det ihop sig till Rosa månad och en hängiven satsning på att skapa värdefulla resurser till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Med Resurs Banks betalkort Supreme Card Woman går 10 kronor per köp till cancerforskningen i oktober. Oavsett storlek på kortköpet. Allt som behövs är ett ovanligt smart betalkort som dessutom belönar användaren med värdefulla bonuspoäng. Nu finns det.

Nu drar det ihop sig till Rosa månad och en hängiven satsning på att skapa värdefulla resurser till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Med Resurs Banks betalkort Supreme Card Woman går 10 kronor per köp till cancerforskningen i oktober. Oavsett storlek på kortköpet. Allt som behövs är ett ovanligt smart betalkort som dessutom belönar användaren med värdefulla bonuspoäng. Nu finns det ett sådant kort!

Den givna frågan nu är om det överhuvudtaget finns ett mer omtänksamt eller generöst betalkort på den svenska marknaden? Utöver ett betydande bidrag till Rosa Bandet samlar kortinnehavaren värdefulla bonuspoäng som kan användas i en attraktiv bonusshop på www.supremecard.se.

Välkommen till ett ovanligt omtänksamt betalkort som låter dig handla med verklig omtanke.

 

Olof Engvall - Resurs Bank