Silvret i hamn för HIF – nu går Resurståget mot GULD

Att söndagens avslutning på Allsvenskan 2010 inte riktigt gick Helsingborgs väg är nu historia så här ett dygn efter matchslut. Som huvudsponsor till HIF är vi på Resurs Bank idag lika stolta över laginsatsen som vi är imponerade. HIF avslutades allsvenskan med en hedrande silverplats och ska nästa helg spela för guldet i Svenska Cupen.

Att söndagens avslutning på Allsvenskan 2010 inte riktigt gick Helsingborgs väg är nu historia så här ett dygn efter matchslut. Som huvudsponsor till HIF är vi på Resurs Bank idag lika stolta över laginsatsen som vi är imponerade. HIF avslutades allsvenskan med en hedrande silverplats och ska nästa helg spela för guldet i Svenska Cupen. När besvikelsen över det missade guldet i allsvenskan lagt sig vaknar vi upp med en varm känsla i kroppen. Hur många hade inför spelåret trott att HIF skulle nå den absoluta toppen 2010? Väldigt få tål att påminnas om så här i efterhand.

Nu väntar ett minst sagt händelserikt 2011 med en ny målsättning, europaspel och ny spänning. Och på tal om spänning – medge att det hade krävts en slipad Hollywoodregissör för att iscensätta ett så rafflande slut på allsvenskan 2010 som det nu blev. Nästan osannolikt eller hur?

Men otroligt nog, trots den sena tiden på året, är spänningen knappast över. Lördagen den 13 november (kl 16.00) avgörs Svenska Cupen för 55:e gången, denna gång i final på Söderstadion mellan Hammarby IF och Helsingborgs IF.

För att riktigt stötta HIF ända in i slutet av säsongen 2010 har vi som sponsor valt att bidra till att så många helsingborgsfans som möjligt ska kunna åka till bortamatchen i Stockholm. Genom att sponsra det så kallade ”Resurståget” sänker vi priset på resan inklusive inträde till 600 kr t/r. Mer information om det på HIFs hemsida http://www.hif.se/Arkiv/news/new%20-%2010-11-08%2016.05

Nu ser vi fram emot ett riktigt rykande hett guld på lördag så att vi på söndag kan måla hela Helsingborg blått och rött.

 Olof Engvall – kommunikationschef på Resurs Bank