Colosseum, Nordens största tandläkarkedja, väljer Resurs Bank för kundfinansiering

Med 26 kliniker i norden behandlar Colosseum uppemot 250 000 patienter årligen. Nu lanserar kedjan delbetalning från Resurs Bank, för att ytterligare stärka sitt erbjudande inom tandvård och specialistbehandlingar. För Resurs Bank är samarbetet ett insteg i tandvårdssegment

Exempel på hur profilerade kundkort kan se ut

Med 26 kliniker i norden behandlar Colosseum uppemot 250 000 patienter årligen. Nu lanserar kedjan delbetalning från Resurs Bank, för att ytterligare stärka sitt erbjudande inom tandvård och specialistbehandlingar. För Resurs Bank är samarbetet ett insteg i tandvårdssegmentet.

Tillsammans med Resurs Bank har Colosseum utvecklat ett kortkoncept som erbjuder räntefri delbetalning upp till 12 månader. Med Colosseum-kortet kan kunderna välja att betala hela tandvårdskostnaden direkt, utan räntor och avgifter, eller räntefritt i 12 månader med 195 kronor i uppläggningsavgift och 35 kr i månatlig fakturaavgift. Ett erbjudande som kommer att bidra till flexibel betalning av emellanåt stora investeringar i specialist- och allmäntandvård.

-       Vi valde Resurs Bank eftersom vi vet att våra kunder ibland efterfrågar mer flexibla delbetalningar, säger Per Rehnberg, VD på Colosseum. När man har ett problem som vi kan lösa direkt vill få vänta med behandling. Vår nya lösning gör att vi kan ge snabbare service till alla.

Colosseums 26 kliniker finns från norska Tromsö i norr till Stockholm i öster, Göteborg i väster och Malmö/Köpenhamn i söder. Samarbetet är det största inom tandvård för Resurs Bank, som därmed går in i ett nytt segment.

-       Samarbetet är banbrytande för Resurs Bank eftersom det är det första insteget i ett nytt segment, nämligen tandvård. Ett område där investeringar görs i specialistvård, till exempel osynliga tandregleringar, där vår finansiering erbjuder flexibilitet och manöverutrymme för patienterna, säger Niklas Åkermyr, säljare på Resurs Bank.

Mer information:

Olof Engvall, presskontakt Resurs Bank

Tel: 0736-61 20 43. olof.engvall@resurs.se