Resurs Bank lanserar Swish för Handel i Resurs Checkout

Resurs Checkout är en nätkassa som hjälper handlare till högre konvertering, fler affärer och stärkta kundrelationer. Nu har den nyutvecklade betaltjänsten Swish för Handel integrerats i Resurs Checkout, vilket ger kunder ännu fler betalningsalternativ. Resurs Bank är först att lansera Swish för Handel efter relanseringen av tjänsten i januari 2017.

Efter en testperiod för Swish för Handel har den populära tjänsten nu lanserats fullt ut. För att göra igångsättandet ännu enklare för Resurs Banks e-handelspartners har Swish för Handel nu integrerats i Resurs Checkout och betalmetoden ger e-handlare bra förutsättningar att sälja ännu mer.

- Genom att konsumenter tydligt och enkelt kan välja bland attraktiva betalsätt ökar tryggheten för köp på nätet. Det ger ökad konvertering och högre försäljning för handlare. Swish för Handel har visat sig vara ett mycket mer uppskattat betalsätt än ”Direkt bank” och blir ett viktigt komplement till de övriga betalsätten i vår Checkout, faktura, konto, kort etc. Vi är därför glada att när Swish nu relanseras efter höstens uppehåll, vara snabbt ute och erbjuda våra partners även detta betalsätt i Resurs Checkout, säger Olle Hyberg, Omni-channel Manager Resurs Bank.

Med Swish för Handel kan Resurs Banks samarbetspartners erbjuda Swish som betalsätt i webbutiker – och ta betalt av fler än fem miljoner swishare.

Mer information:

Olle Hyberg, Omni-channel Manager Resurs Bank, 0765-26 21 07, olle.hyberg@resurs.se