Resurs Bank och Supreme Card Woman sponsrar svenskt löfte inom damgolfen, Isabella Ramsay

Isabella Ramsay, en av Sveriges mest lovande damgolfare, blir ambassadör för Resurs Banks rosa betalkort Supreme Card Woman. Isabella, som spelar för skånska S:T Arild rankas som en av Sveriges mest lovande damgolfare. Isabella spelar på den svenska damtouren och slutade tvåa på Vasatorp i september. Med samarbetet blir hon ambassadör för betalkortet Supreme Card Woman.

Golfproffset Isabella Ramsay ny ambassadör för Supreme Card Woman

Isabella Ramsay, en av Sveriges mest lovande damgolfare, blir ambassadör för Resurs Banks rosa betalkort Supreme Card Woman. Isabella, som spelar för skånska S:t Arild rankas som en av Sveriges mest lovande damgolfare och är sedan 2006 proffs. Isabella spelar på den svenska damtouren och slutade på en andraplacering på Vasatorp i september. Med samarbetet med Resurs Bank blir hon ambassadör för betalkortet Supreme Card Woman som bidrar med över en miljon kronor om året till svensk bröstcancerforskning.

Sponsoravtalet är Isabella Ramsays största hittills och sträcker sig inledningsvis över två år. Resurs Bank kommer att stödja Isabella Ramsays proffssatsning mot att bli en topp-tre-spelare inom svensk damgolf. Som motprestation är Isabella ambassadör för Resurs Banks kredit- och betalkort Supreme Card Woman. Ett kort som både belönar användaren och svensk bröstcancerforskning eftersom Resurs Bank bidrar med över 1 miljon kronor om året till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

-        Isabella är en lovande golfare och en utmärkt ambassadör av vårt varumärke. Vi ser mycket fram emot samarbetet och håller tummarna för att bollarna rullar hennes väg i såväl Sverige som på Europatouren, säger Dunia Olanderson, ansvarig för kortet Supreme Card Woman från Resurs Bank.

-        Supreme Card Woman är ett unikt och snyggt kort som dessutom ger viktigt stöd till cancerforskningen. Det ska bli spännande och roligt att få berätta om mitt samarbete med Supreme Card för andra golfare på touren, säger Isabella Ramsay.

Isabella Ramsay från S:t Arilds GK går mot sin bästa säsong hittills. Andraplaceringen i Helsingborg Ladies Open på Vasatorp är hennes sjunde topp-10-placering under året. Nu är hon med i täten av finaltävlingen på Vallda i Kungsbacka med start den 30 september. Efter finalen väntar fyra tävlingar på den spanska damtouren varefter kvalet till Europatouren väntar i januari.

För att höra vad Isabella tycker om Supreme Card Woman se videoklipp på: www.youtube.com/watch?v=KEeZ-f5CVhY&feature=channel_video_title

För pressbilder på Isabella Ramsay vänligen kontakta olof.engvall@resurs.se 

För mer information om Supreme Card Womans stora oktober-satsning besök vår kampanjsajt www.supremecardwoman.se

För mer information

Dunia Olanderson, ansvarig Supreme Card Woman, Resurs Bank       

Tel: 042-38 20 45. E-post: dunia.olanderson@resurs.se

Olof Engvall, presschef Resurs Bank

Tel: 0736-61 20 43. olof.engvall@resurs.se

För fler nyheter från Resurs Bank www.resurs.se/press