Resurs Bank hjälper Lantmannabutiken att växa med kundfinansiering

Den fristående kedjan av lantmanna-butiker finns på 18 orter i södra Sverige. Butikerna erbjuder produkter inom lantbruk, trädgård, smådjur, hushåll m.m. För att ytterligare öka servicen till sina kunder satsar nu kedjan på kundfinansiering, delbetalning och kundvårdsprogram från Resurs Bank.Den fristående kedjan av lantmanna-butiker finns på 18 orter i södra Sverige.
Butikerna erbjuder produkter inom lantbruk, trädgård, smådjur, hushåll m.m. För att ytterligare öka servicen till sina kunder satsar nu kedjan på kundfinansiering, delbetalning och kundvårdsprogram från Resurs Bank.

Efter att ha sonderat alternativen valde man Resurs Banks välmeriterade program för flexibel finansiering och kundvård. Kunderna erbjuds ett klubbkort med påkopplad kredit som ger kunden full frihet att antingen betala hela köpet direkt eller delbetala vid behov. Samtidigt som man kan belönas med rabatter och erbjudanden.-       Från första början kändes Resurs Bank som ett gediget företag med hög trovärdighet. Resurs Bank har varit lyhörda och vi har fått noggranna och kunniga svar på alla våra frågor. Förväntningens glädje till detta samarbete är stor och vi ser fram emot att utveckla våra affärer tillsammans, med nöjda gemensamma kunder som resultat, säger Mathilde Sörensen, VD LSAB.På Resurs Bank har man lång erfarenhet av finansieringslösningar inom just produkter för trädgård och hushåll och ser fram emot att bidra till Lantmannabutikens utveckling.-       Vi är glada över att få Lantmannabutikens förtroende. Vi ser oss som ett viktigt bidrag till deras tillväxtresa samtidigt som vi drivs av att hjälpa dem göra sina kunder nöjda med våra alternativ för finansiering, säger Niklas Åkermyr, kundansvarig på Resurs Bank.