Glashuset valde Resurs Checkout från Resurs Bank för satsning online

Malmöbaserade Glashuset, som erbjuder exklusiva varumärken inom ett flertal områden, har expanderat sina säljkanaler och satsat på onlinehandel. Inför satsningen fick Resurs Bank förtroendet att leverera Resurs Checkout, det senaste inom digitala nätkassor som både underlättar och öppnar nya möjligheter för kunden och handlaren vid handel online.

Med Glashusets satsning på handel online möter företaget nu konsumenternas behov av att kunna handla var och när det passar dem bäst, samtidigt som de med Resurs Banks digitala nätkassa Resurs Checkout tillgodoser behovet av en enkel hantering och ett tydligt flöde.

”Valet bland alla alternativ kändes helt rätt. Resurs Bank är en partner med bra erfarenhet vad gäller konsumenternas olika krav samtidigt som de erbjuder en smidig hantering. Vi som företag får dessutom en bra återkoppling”, säger Martin Liljeberg på Glashuset.

Med Resurs Banks senaste satsning inom digitala nätkassor blir e-handeln både snabb och enkel för kunden samtidigt som den hjälper handlaren till fler affärer och stärkta kundrelationer. Resurs Checkout erbjuder flera fördelar. Bland annat identifierar den kunden, gör återköp enklare, erbjuder flexibla betalsätt, ger möjlighet att välja leveransadress och framför allt - ger handlaren möjlighet till samma erbjudande online som i butiker.

”Vi välkomnar samarbetet med Glashuset och tycker det är jättekul att de valde att jobba med oss och vår nya digitala nätkassa Resurs Checkout. Nu blir det smidigt för Glashusets kunder att handla online och enkelt för dem att välja betalsätt med kreditkort, få en faktura eller delbetala. Vi är säkra på att Resurs Checkout kommer att skapa en hög konvertering samt en förenklad administration för vår partner”, säger Lars Rosenqvist på Resurs Bank.

Mer information:
Magnus Lilienström, pressansvarig Resurs Bank, 0722-510536, magnus.lilienstrom@resurs.se
Lars Rosenqvist, Key Account Manager Resurs Bank, 0736-612023, lars.rosenqvist@resurs.se

Om Glashuset
Glashuset - Home Of Brands For Good Living - är en butik som erbjuder välkända designvarumärken som till exempel Fritz Hansen, Louis Poulsen, Montana, Eilersen, Dux, Fredericia, Ann Idstein, String, Silentgliss, Bang&Olufsen, Vauni, Celmar, Gardenart mfl.

Om Resurs Bank
Resurs Bank grundades 1977 och är idag en av Nordens ledande banker inom retail finance. Med attraktiva och smidiga lösningar i butik och på nätet för betalningar och konsumtionsfinansiering har Resurs Bank vuxit snabbt och etablerat partnerskap med fler än 1 200 butikskedjor som har sammanlagt 35 000 butiker.
Från basen inom retail finance har erbjudandet utvecklats till att också innefatta privatlån, kreditkort och sparkonton med en kundbas på cirka 5 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 banktillstånd och står under Finansinspektionens tillsyn.