Resa

Drömmer du om safari i Sydafrika, simma med delfiner eller bestiga bergstoppar? Gör din egen drömresa eller ta med familjen på en upplevelse att minnas i flera år framöver! Låt inte ekonomin sätta gränser för dina upplevelser. När det gäller ekonomin kan man välja mellan att spara till drömresan eller helt enkelt låna med en smart återbetalningsplan.

knapp_lanasmartare_bil

Låna till drömresan

Hur mycket vill du låna?

Ange ett lånebelopp mellan 10 000 kr och 300 000 kr. Välj därefter den återbetalningsplan som passar dig.

Låna till familjeresan

Det kan kännas helt omöjligt att åka på en drömresa med familjen utan att sätta fyr på plånboken. För en vanlig barnfamilj med två medelinkomsttagare kan det innebära flera års sparande. Men med ett smart reselån kan ni äntligen börja planera den där efterlängtade semestern, med plånboken i behåll.

Läs mer

Signera enkelt med e-legitimation

När du ansöker om ett lån hos oss här på vår hemsida är det snabbaste och enklaste sättet att tacka ja till ett låneerbjudande att välja att signera låneavtalet digitalt med hjälp av e-legitimation.

 

Läs mer om e-legitimation

Vanliga frågor

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa och snabbaste servicen. För att göra det så enkelt för dig som möjligt har vi satt samman en frågebank där du hittar svaren på de flesta frågorna. Hittar du inte svaret du söker är du givetvis välkommen att kontakt oss per telefon eller mail.

Här hittar vår frågebank

Redan kund?

Är du redan kund hos Resurs Bank? Här kan du läsa hur du kan få en större nytta av dina tjänster.

 

 

Läs mer om våra tjänster