Renovering

Dags att göra om hemma? Är det dags för nytt kök, nytt badrum eller vill barnen ha en pool i trädgården? Det är svårt att sätta ett pris på det perfekta hemmet, men en sak är säker, när allt är klart kan du njuta fullt ut av ditt toppmoderna hem. Låna till din drömrenovering och ge dig själv möjligheten att förändra på det sätt du vill, utan onödiga hinder på vägen. Lånasmartare ger dig tips och råd kring var du ska vända dig och hur du ska tänka när du t.ex. väljer hantverkare. Låna smartare inför renoveringen och skapa ditt nya härliga hem!

knapp_lanasmartare_bil

Låna till renoveringen

Räkna på lån

Hur mycket vill du låna?

Ange ett lånebelopp mellan 10 000 kr och 300 000 kr. Välj därefter den återbetalningsplan som passar dig.

Låna till badrums- eller köksrenoveringen

Ett fint och fräscht kök och badrum är något de flesta bostadsägare prioriterar och det drar onekligen upp priset på ditt hem. Men att ta sig an en badrumsrenovering är inte sällan förknippat med ett visst mått av inledande ångest. Var börjar man? Vilka material är bäst, billigast, säkrast?

Läs mer

Signera enkelt med e-legitimation

När du ansöker om ett lån hos oss här på vår hemsida är det snabbaste och enklaste sättet att tacka ja till ett låneerbjudande att välja att signera låneavtalet digitalt med hjälp av e-legitimation.

 

Läs mer om e-legitimation

Vanliga frågor

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa och snabbaste servicen. För att göra det så enkelt för dig som möjligt har vi satt samman en frågebank där du hittar svaren på de flesta frågorna. Hittar du inte svaret du söker är du givetvis välkommen att kontakt oss per telefon eller mail.

Här hittar vår frågebank

Redan kund?

Är du redan kund hos Resurs Bank? Här kan du läsa hur du kan få en större nytta av dina tjänster.

 

 

Läs mer om våra tjänster