Är du redan kund?

Hur kan du förbättra och skydda ditt lån?

Höj ditt befintliga lån

Behöver du låna mer? Som lånekund hos oss har du möjlighet att öka ditt lån, upp till max 300 000 kr inklusive ditt nuvarande lån efter godkänd kreditprövning. Du måste ha gjort minst fyra månatliga inbetalningar enligt plan på ditt befintliga lån innan du kan ansöka om höjning.

Höj ditt befintliga lån

Spara pengar genom att samla dina lån

Har du flera dyra lån utspridda hos olika kreditgivare? Det kan betyda att du betalar mycket mer än du egentligen behöver. Samla istället dina lån och krediter hos oss på Resurs Bank så kan vi hjälpa dig att sänka dina månadskostnader.

Kontakta oss på 0771-44 55 66 för att diskutera hur du kan påverka din månadskostnad.

Känn dig trygg med betalförsäkring

Ibland händer det saker som ställer till det i vardagen. Att bli sjukskriven en längre period eller att bli av med jobbet försämrar din ekonomiska situation. Om det händer kan det vara bra att ha en betalförsäkring som lindrar dessa effekter. Då får du ersättning för lånets månadskostnad, amortering och räntekostnad, i upp till 12 månader. Försäkringen gäller om du blir ofrivilligt arbetslös, sjukskriven eller inlagd på sjukhus. Vid dödsfall på grund av olycka betalas en summa ut som motsvarar den aktuella skulden (upp till 50 000 kr).

Vill du veta mer eller ansöka om vår betalförsäkring? Kontakta vår Kundservice (0771-22 33 99 eller lana@resurs.se).

Mina sidor

På Mina sidor får du en överblick över alla dina lån, krediter och sparkonton som du har hos Resurs Bank. Här kan du se aktuellt saldo, transaktioner, fakturor och information om hur du ska betala. Du loggar enkelt in med e-legitimation.

Logga in på Mina sidor

Autogiro

Slipp pappersavier! Betalar du med autogiro drar vi det aviserade beloppet med automatik från ditt konto sista bankdagen i varje månad. Du slipper få avin hemskickad i brevlådan utan hittar den istället på Mina sidor.
Blankett för ansökan om Autogiro hittar du här. Skriv ut, fyll i och skicka in till oss. Eller ring oss på 0771-22 33 99 för att få ansökningsblanketten hemskickad.

Representativt exempel:

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 8,02 % och 6 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,87 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 19 kr per månad och uppläggningsavgift om 399 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 789 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 128 808 kr fördelat på 72 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2017-01-10, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter.

Känn dig trygg med betalförsäkring

Om du blir sjuk eller arbetslös kan det vara bra att ha en försäkring. När du tecknar en betalförsäkring täcks dina räntekostnader och amorteringar i upp till 12 månader, så att du slipper oroa dig.

Höj ditt befintliga lån

Blev det dyrare än du tänkt dig? Då behöver du inte ta ett nytt lån. Om du har skött dina betalningar har du alltid möjligheten att höja ditt befintliga privatlån.

Signera enkelt med e-legitimation

Nu kan du enkelt och snabbt signera ditt låneavtal med e-legitimation.