Behöver du höja ditt privatlån?

Behöver du låna lite till?

Hur mycket vill du låna?

Ange ett lånebelopp mellan 10 000 kr och 300 000 kr. Välj därefter den återbetalningsplan som passar dig.

Välj återbetalningsplan

Din betalningsplan på 2 - 5 år baserat på månatlig avbetalning.

 • Betala
  799 kr
  per månad i
  5 år
  Exempelränta 18,25 %
 • Betala
  920 kr
  per månad i
  4 år
  Exempelränta 18,25 %
 • Betala
  1 127 kr
  per månad i
  3 år
  Exempelränta 18,25 %
 • Betala
  1 548 kr
  per månad i
  2 år
  Exempelränta 18,25 %
Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 8,02 % och 6 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 8,88 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 19 kr per månad och uppläggningsavgift om 399 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 792 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 129096 kr fördelat på 72 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2017-09-01, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter.

Så fungerar det

Om du vill höja ditt lån så ansöker du om det totala lånebeloppet efter höjningen, det vill säga ditt befintliga lån plus önskad höjning. Då löser vi det befintliga lånet och lägger upp ett nytt på totalbeloppet. En ny kreditupplysning görs där vi bedömer hur din livssituation och ekonomi ser ut idag och därför kan räntan på det nya lånet ändras. Är du redan kund och får ett erbjudande från oss att höja ditt lån görs ingen kreditupplysning.

Vad krävs för att få höja lånet?

För att få ansöka om höjning av ditt befintliga lån behöver du ha en tillsvidareanställning och en årsinkomst på minst 100 000 kr. Du får inte vara långtidssjukskriven eller ha en betalningsanmärkning. Du måste också ha gjort minst fyra månatliga inbetalningar enligt plan på ditt befintliga lån innan du kan ansöka om höjning. För att inte överbelasta din ekonomi gör vi dessutom enligt lag en kreditprövning.

Känn dig trygg med betalförsäkring

Om du blir sjuk eller arbetslös kan det vara bra att ha en försäkring. När du tecknar en betalförsäkring täcks dina räntekostnader och amorteringar i upp till 12 månader, så att du slipper oroa dig.

Höj ditt befintliga lån

Blev det dyrare än du tänkt dig? Då behöver du inte ta ett nytt lån. Om du har skött dina betalningar har du alltid möjligheten att höja ditt befintliga privatlån.

Signera enkelt med e-legitimation

Nu kan du enkelt och snabbt signera ditt låneavtal med e-legitimation.