Signera enkelt med e-legitimation

Nu kan du signera ditt låneavtal online

Skriv under elektroniskt

När du ansöker om ett lån hos oss kan du välja mellan att signera låneavtalet digitalt online eller att få det postat till dig. Väljer du digital signering förkortas handläggningstiden avsevärt.

Signera ditt låneavtal online

Om du väljer att signera ditt låneavtal digitalt kommer du att få ett e-mail från oss med en länk till ditt låneerbjudande. Du identifierar dig med hjälp av e-legitimation och väljer du att acceptera låneerbjudandet signerar du med e-legitimation och avtalet skickas då automatiskt direkt till oss.
Tänk på att det bara är ensamsökande som kan signera låneavtalet digitalt.

Beställ e-legitimation

För att kunna signera online behöver du en e-legitimation som heter BankID. Denna beställer du hos din ordinarie bank. Vissa banker kräver att du besöker ett av deras kontor där du legitimerar dig med en godkänd ID-handling medan du hos andra banker har möjligheten att beställa ett BankID i deras internetbank. Oavsett vilket krävs det att du har ett svenskt personnummer.

Föredrar du att få avtalet postat?

Om du väljer att få avtalet postat till dig så skickas det till adressen där du är folkbokförd. Du skriver då på det fysiska avtalet och postar tillbaka det till oss på Resurs Bank. Portofritt svarskuvert får du tillsammans med avtalet.

Oavsett hur du väljer att signera ditt avtal kommer vi att göra en kreditupplysning för att kontrollera din betalningsförmåga.