Bröllop

Hur planerar man sitt drömbröllop och hur tänker man egentligen när det kommer till dresscode? Ska ni slå på stort eller vill ni hellre ha ett litet intimt bröllop? En sak är säker, dagen handlar om er, brudparet. Detta är er stora dag och det är viktigt att ni känner er glada och bekväma. Hos Lånasmartare får ni tips och råd kring hur ni tillsammans lägger upp planen för det perfekta bröllopet och hur ni tänker kring ekonomin. Låna till ert perfekta bröllop!

knapp_lanasmartare_bil

Gör bröllopet oförglömligt

Räkna på bröllopslånet

Hur mycket vill du låna?

Ange ett lånebelopp mellan 10 000 kr och 300 000 kr. Välj därefter den återbetalningsplan som passar dig.

Gör ert bröllop oförglömligt

Bröllopet ska vara en av livets stora fester. Det ska vara en tid för nära och kära att samlas och fira brudparet under hela dagen. Men en sådan fest kräver mycket förberedelse. Mitt i allt detta kanske du glömmer bort det allra viktigaste – att faktiskt njuta av dagen.

Läs mer

Signera enkelt med e-legitimation

När du ansöker om ett lån hos oss här på vår hemsida är det snabbaste och enklaste sättet att tacka ja till ett låneerbjudande att välja att signera låneavtalet digitalt med hjälp av e-legitimation.

 

Läs mer om e-legitimation

Vanliga frågor

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa och snabbaste servicen. För att göra det så enkelt för dig som möjligt har vi satt samman en frågebank där du hittar svaren på de flesta frågorna. Hittar du inte svaret du söker är du givetvis välkommen att kontakt oss per telefon eller mail.

Här hittar vår frågebank

Redan kund?

Är du redan kund hos Resurs Bank? Här kan du läsa hur du kan få en större nytta av dina tjänster.

 

 

Läs mer om våra tjänster