Båt

Behöver du en båt till fiskesäsongen, en motorbåt som smidig undviker kobbar och skär eller vill du lugnt segla fram längs kusten? Båtar har många användningsområden, de kan fungera som bostäder, fritidsbåtar eller ge dig möjlighet att utöva ditt intresse.
Kanske behöver du ett båtlån för att komma igång. Oavsett vad du ska ha båten till är det ett stort beslut när du väl kommer till köpet. Lånasmartare ger dig tips och råd för hur du lägger upp ditt båtlån inför båtköpet.

knapp_lanasmartare_bil

Räkna på ditt båtlån

Hur mycket vill du låna?

Ange ett lånebelopp mellan 10 000 kr och 300 000 kr. Välj därefter den återbetalningsplan som passar dig.

Tips inför båtköpet

Har du bestämt dig för att köpa en båt? Fundera över vad ditt behov är. Vill du ha en stor båt med plats för vänner eller en mindre motorbåt som smidigt kan lägga till överallt? Det är viktigt att ha en båt som man kan hantera och känner sig bekväm med.

Läs mer

Signera enkelt med e-legitimation

När du ansöker om ett lån hos oss här på vår hemsida är det snabbaste och enklaste sättet att tacka ja till ett låneerbjudande att välja att signera låneavtalet digitalt med hjälp av e-legitimation.

 

Läs mer om e-legitimation

Vanliga frågor

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa och snabbaste servicen. För att göra det så enkelt för dig som möjligt har vi satt samman en frågebank där du hittar svaren på de flesta frågorna. Hittar du inte svaret du söker är du givetvis välkommen att kontakt oss per telefon eller mail.

Här hittar vår frågebank

Redan kund?

Är du redan kund hos Resurs Bank? Här kan du läsa hur du kan få en större nytta av dina tjänster.

 

 

Läs mer om våra tjänster