Supreme Card Gold

När upplevelser är en poäng

Supreme Card Gold är det generösa kreditkortet för dig som vill ha mycket tillbaka. Du får poäng på varje krona du handlar för och kan välja bland hundratals attraktiva upplevelser och produkter i vår Poängshop.

Supreme Card Gold ger dig stor valfrihet när du ska betala. Oavsett om du köper en espressobryggare, en spaweekend eller tankar bilen så väljer du själv hur du vill betala dina inköp när du får din räkning.

Varje månad får du din räkning hemskickad på föregående månads köp och uttag. När du får din räkning kan du i lugn och ro bestämma om du vill betala alla dina köp direkt eller dela upp betalningen. Du kan när som helst avbryta delbetalningen och betala in hela din utnyttjade kredit. Tryggt, flexibelt och enkelt.

  • Poäng på varje krona
  • SMS-kvitto för ökad trygghet
  • Alltid upp till 60 dagars räntefri kredit
  • 6 månaders räntefri delbetalning

 Ansök på www.supremecard.se

Ett representativt exempel på 1/10 delbetalning

Vid ett kreditbelopp om 15 000 kr med en rörlig årsränta om 12,36 % och en delbetalningstid om 12 månader uppgår den effektiva räntan till 16,94 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad, årsavgift om 195 kr och en uppläggningsavgift om 0 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 537* och det sammanlagda beloppet att betala blir 17 555 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalendermånad och är beräknat 2015-11-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

*Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala.