Supreme Card Gold

Det personliga kortet

Supreme Card Gold är de personliga kreditkortet som gör dig rustad för vardagens händelser. Supreme Card är en trygg buffert när utgifterna tränger sig på mer än vanligt. Ju mer aktivt du använder kortet, desto snabbare växer poängen. Poäng som du kan omsätta till produkter, tjänster och upplevelser i Supreme Cards Poängshop.

Supreme Card Gold ger dig stor valfrihet när du ska betala. Oavsett om du köper en espressobryggare, en spaweekend eller tankar bilen så väljer du själv hur du vill betala dina inköp när du får din räkning.

Varje månad får du din räkning hemskickad på föregående månads köp och uttag. När du får din räkning kan du i lugn och ro bestämma om du vill betala alla dina köp direkt eller dela upp betalningen. Du kan när som helst avbryta delbetalningen och betala in hela din utnyttjade kredit. Tryggt, flexibelt och enkelt.

  • 0,5 poäng per krona
  • SMS-kvitto för ökad trygghet
  • Alltid upp till 60 dagars räntefri kredit
  • 6 månaders räntefri delbetalning

 Ansök på www.supremecard.se

Ett representativt exempel på 1/10 delbetalning

Vid ett kreditbelopp om 15 000 kr med en rörlig års­ränta om 12,36 % och en del­betalningstid om 12 månader uppgår den effektiva räntan till 16,88 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad, årsavgift om 195 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 1 537 kr* och det sammanlagda beloppet att betala blir 17 555 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalender­månad och är beräknat 2016-12-20. Exemplet förut­sätter att räntan och avgifterna är oför­ändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

*Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggnings­avgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala.

Grundkrav för ansökan om kredit

De grundkrav som gäller för att kunna ansöka om kredit är att den som ansöker måste ha fyllt 18 år, ha fast anställning, vara fri från betalningsanmärkningar samt ej ha skuldsaldo hos Kronofogden.