Butiksunika kreditkort

Det finns många fördelar med ett kort kopplat till en kredit i Resurs Bank. Du ansöker enkelt om ett kort hos någon av våra samarbetspartners, därefter kan du enkelt finansiera ditt köp direkt i butiken. Kortet kostar inget om du inte väljer ett kort som har MasterCard-funktion.

Vad händer efter att du gjort ditt köp? 
Månaden efter att du gjort ditt köp får du en avi med flera delbetalningsalternativ.

Villkoren för din betalningsplan kan variera beroende på vilken av våra samarbetspartners du handlat hos. Du har alltid möjligheten att betala hela köpbeloppet på en gång utan ränta (vid vissa undantag kan en administrationsavgift tillkomma). Det blir i praktiken 30-60 dagar fri kredit.

Hur fungerar ditt kort? 
Du kan göra flera köp under en kalendermånad som sedan sammanställs i slutet av varje månad. Om du vill skaffa ett extrakort till en familjemedlem, gör du det enkelt genom att kontakta vår kundservice. Du kan ha flera kort kopplade till samma konto.

Vilka butiker samarbetar vi med? 
Resurs Bank samarbetar med en mängd olika butiker och branscher. Det innebär att du, i de flesta fall, kan handla med ditt kort i någon av de ca 20 000 butiker som är anslutna till Resurs Bank. Merparten av våra anslutna butiker har egenprofilerade kort. Exempel på sådana samarbetspartners är SIBA, BAUHAUS och Mio.

Vem kan skaffa ett kort?
Om du vill ansöka om ett kort är grundkraven att du ska ha fyllt 18 år och ha en årsinkomst på minst 120 000 kr. Du måste ha en fast anställning sedan minst 6 månader tillbaka och vara utan betalningsanmärkningar. Om du uppfyller kraven kan du enkelt ansöka om ett kort nästa gång du handlar.