Jetshop + Resurs Bank = Sant

Vi tycker att man ska göra det man är bäst på. Hos Resurs Bank kan vi mycket om e-handel, men det vi behärskar bäst är anpassade och fördelaktiga betalningslösningar. För att dessa ska fungera så bra som möjligt krävs en stabil plattform att stå på. Tillsammans med Jetshop kan vi erbjuda en sammantagen e-handelslösning med det bästa från två världar.

Jetshop — E-handel i ständig utveckling

Jetshop såg tidigt ett behov när det kom till att introducera traditionella handlare till möjligheterna på digitala plattformar. Deras mål är att skapa rätt förutsättningar för framgångsrika webbutiker i alla branscher och i alla storlekar.

Jetshop Commerce – En stabil plattform

Grundstommen i verksamheten är nordens största e-handelssytem, Jetshop Commerce. En plattform laddad med de funktioner och tillvalstjänster som behövs för att skapa en väl fungerande e-handelslösning. gör Jetshop till en komplett partner inom e-handel.

Läs mer om Jetshops produkter

Resurs Bank — Moderna betalningslösningar

Resurs Bank har sin kärna i detaljhandeln. Det märks tydligt på vårt nära samarbete med handlare av olika storlek. Netonnet, Bauhaus och Sportshoppen är några av våra partners med verksamhet inom både e-handel och fysisk handel. Därför ser vi det som självklart att vara en del av den digitala utvecklingen när det kommer till anpassade betalningslösningar. Oavsett var och hur kunden vill handla ska det vara enkelt att betala.

Tillsammans med Jetshop tar vi dessa fördelar och skapar en helhetslösning för e-handlaren. För vi vill göra det enklare för såväl återförsäljaren som slutkunden att fokusera på den faktiska produkten. Någon som skapar relationer, lojalitet och återkommande kunder. Med lösningar för faktura, delbetalning, skräddarsydda kampanjer och vår mobila plånbok Loyo kan din e-handel nå nya höjder.

Fördelar med Resurs Banks betalningslösningar:

  • Faktura med 30-60 dagar betaltid.
  • Delbetalning kostnadsfri för handlaren.
  • Klarar höga ordervärden.
  • Inga fasta kostnader och ingen bindningstid.
  • Handlaren får pengarna bankdagen efter köp.
  • Resurs Bank tar hela risken.
  • Lösningar som fungerar både på webben och i butiken.
jetshop-knapp-2

 

Vill du bli kontaktad av oss?