Några av många nöjda säljfinanspartners

Med över 20 000 partners och 350 kedjepartners i Norden är chansen stor att man som konsument stöter på Resurs Bank i detaljhandeln. Varje dag, 365 dagar om året, skapar Resurs Banks kundfinansiering handlingskraft och betalningsfrihet. Två samarbetspartners är Ford och Ticket.

Ticket Privatresor är den största privatresebyrån i Sverige. Visionen är glasklar. Ticket ska vara det självklara valet vid köp av semesterresor.
 Tillsammans med Resurs Bank erbjuds delbetalning vilket hjälper Ticket att växa och ta marknadsandelar i Sverige och Norge. Dessutom får Ticket lojala kunder som kommer tillbaka oftare.

– Allt fler av våra kunder använder delbetalningen vid resor och uppskattar att deras valfrihet ökar, både kring valet av resmål och betalning. Deras chans att få exakt rätt resa, vid rätt tid, till rätt plats ökar med tillgång till flexibel delbetalning, säger Anna Brege, produktchef på Ticket.

När Tickets kunder köper sina resor kan de välja att delbetala resan räntefritt, från en månad upp till 12 månader.

– Eftersom semesterresor ofta planeras långt i förväg uppskattar kunderna att de i lugn och ro kan betala resan i god tid innan avresa. Vi vet att kundfinansieringen är mycket uppskattad och märker att alltfler väljer att delbetala, säger Anna Brege, produktchef Ticket.

Ford skapar ökad försäljning och trognare kunder med Resurs Bank

Resurs Banks Fordkort har sedan 1999 hjälpt Ford i Sverige att växa och få fler återkommande kunder. 25 000 kunder har idag Fordkortet från Resurs Bank. I 100 auktoriserade verkstäder och hos 45 Fordhandlare runt om i Sverige erbjuds kortet med flera starka mervärden. Utöver att kunna dela upp betalningen av service, däck och reparationer avgifts- och räntefritt, får kunderna en generös bonus på alla sina köp och ett kostnadsfritt betalkort på köpet. Tre starka mervärden som stärker försäljning och lojalitet.

– Det låter för bra för att vara sant men många kunder har redan kortet uppe när de kommer in i butiken för att inte missa bonusen. Kortet har blivit ett helt naturligt sätt att betala, berättar Johnny Mårtensson som är VD på Lundgrens Bil i Ystad och styrelseledamot och ansvarig för servicefrågor i svenska Fordhandlarföreningen.

Utöver krediten hos Resurs Bank och bonuscheckar får kunderna ett helt kostnads- fritt kredit- och betalkort kopplat till MasterCard. För Ford själva är fördelarna med Fordkortet flera i form av ökad försäljning och ökad lojalitet. Men inte bara det.

– Fordkortet skapar mycket lojala kunder och bidrar till att stärka varumärket Ford. Eftersom bonusen är så generös och villkoren så bra är det vanligare att kunderna frågar efter kortet än att vi behöver argumentera för det, säger Johnny.

 

Vår affärsidé

Vi säljer finansiella tjänster som skapar handlingskraft för våra kunder.

Vill du sälja mer?

Öka din försäljning med våra lojalitetsskapande kort.

Kontakta Säljfinans