Vad säger våra kunder?

ehandel

Oavsett om du är en ny e-handlare eller vill utveckla din befintliga lösning kan vi hjälpa dig att ta fram bra betalsätt för din verksamhet för att öka din försäljning. Vår långa erfarenhet inom kundfinansiering i butik har vi tagit med oss till e-handeln och våra betallösningar fungerar både online, i butik, och i mobilen. Det ska vara lika enkelt för din kund att handla oavsett val av kanal.

 

“För oss är snabba processer och kundanpassade lösningar avgörande. Att vara lyhörd och att snabbt fånga upp våra behov är egenskaper som vi uppskattar hos Resurs Bank. Dessutom värdesätter vi att de tar väl hand om våra kunder och löser deras behov snabbt och med god känsla för service. Vi kan inte tänka oss att det finns en bättre lösning på marknaden för onlinebaserade betaltjänster”

Reine Johansson, VD Babyproffsen, läs mer om samarbetet här.

“Eftersom det mesta av våra försäljning går via e-handel är det viktigt att kunna erbjuda snabba, trygga och flexibla betalningsalternativ till våra kunder. Med Resurs Bank är det enkelt att välja det som passar bäst, oavsett om man vill direktbetala eller exempelvis betala med faktura.”

Mikael Andersson, VD Motorsweden, läs mer om samarbetet.

 

Några andra samarbetspartners

 

bauhaus-logo   ticket-logo       netonnet-logo   Klockmaster

sportshopen_logo   kungsangen_logo   mio_logo    lohelectronics_logo