Konvertera mera

Genom att erbjuda dina kunder möjligheten att betala nu, sen eller uppdelat, skapar vi tillsammans en långsiktigt lönsam affär.

Vad erbjuder Resurs Bank?

Resurs erbjuder smarta betallösningar som gör att du enkelt kan ta betalt där du vill och erbjuda dina kunder en helt sömlös köpupplevelse. Du slipper start- och månadsavgifter och får istället en överskådlig prissättning för alla säljkanaler. Detta leder till fler köp och lojalare kunder.

Missa inte att vi också erbjuder factoringtjänster och presentkortslösningar. Allt beroende vad som passar dig och dina behov.

Några av våra partners

Mio Logo SliderMio Logo Slider
Ticket LogoTicket Logo
Netonnet Logo SliderNetonnet Logo Slider
Bauhaus Logo SliderBauhaus Logo Slider

Ta betalt i alla kanaler med Resurs

Ta Betalt Med Resurs CheckoutTa Betalt Med Resurs Checkout

Med Resurs Bank tar du tryggt och enkelt betalt där dina kunder är. En helhetslösning som låter dina kunder betala med marknadens populäraste betalningsmetoder; Swish, faktura, kort, delbetalning och Masterpass. Ett smart verktyg som ger dina kunder samma smidiga och säkra köpupplevelse oavsett vilken kanal och enhet de väljer att använda. Upptäck hur enkelt det är, testa vår demoshop!

Smartare finansiering med factoring

En smart finansieringsform som hjälper dig att frigöra kapital genom att sälja eller belåna dina fakturor.

PresentkortPresentkort

Presentkort

Resurs presentkortslösning är en icke kassaintegrerad lösning, som innebär att när kunden betalar med presentkortet så går det igenom som ett helt vanligt kortköp och utbetalning sker nästa bankdag till ert angivna konto. Anslutningen är enkel, kostnadsfri och går snabbt att göra.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att öka kundflödet och få lojalare kunder?

Fyll i formuläret eller ring oss på 042-38 20 40 så kontaktar vi dig inom kort.

Undrar du något?

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.