Våra butikskort

Resurs Bank samarbetar med en rad stora varumärken inom handeln där vi tillhandahåller betallösningar där det är du som kund som skördar fördelarna. Därför kan du ha ett kort som är kopplat till Resurs Bank fast du handlat någon annanstans.

Butikskort hos våra partners

Bauhaus ButikskortBauhaus Butikskort
Netonnet ButikskortNetonnet Butikskort
Mio ButikskortMio Butikskort
Synsam ButikskortSynsam Butikskort
Ticket ButikskortTicket Butikskort
Biltema KortBiltema Kort
Ford ButikskortFord Butikskort
Gulf ButikskortGulf Butikskort
Sportson ButikskortSportson Butikskort
Hornbach ButikskortHornbach Butikskort
Synoptik ButikskortSynoptik Butikskort

Hittar du inte det kort du söker?

Besök våra frågor och svar, där har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

Har du fått en faktura från oss på Resurs Bank?

Då beror det förmodligen på att du har handlat hos någon av våra partners. Undrar du något eller vill ha mer information angående det här så kan du gå till våra frågor och svar. Ställ din fråga och du får upp relevanta svarsalternativ för det du söker.

Hittar du ändå inte det du söker? Kontakta då vår kundservice, så hjälper vi dig.

Ansök om kredit i lugn och ro

Förbered ditt köp hemma eller smidigt direkt i butiken via mobilen så slipper du stress och växande köer. Du får besked med en gång och väljer sedan betalningsupplägg hemma i lugn och ro. Vill du hellre ha hjälp så finns butikspersonalen där och hjälper dig.

ABU - en smart korttjänst på ditt Mastercard

Vi erbjuder Automatic Billing Updater (ABU) som innebär en automatisk uppdatering av kortuppgifter hos de företag som är anslutna till tjänsten. När du får ett nytt kort behöver du alltså inte gå in och uppdatera dina uppgifter själv på till exempel Netflix, utan det görs automatiskt utan onödiga avbrott. Tjänsten är frivillig, och om du inte vill ta del av den kan du ringa vår kundservice på 0771- 11 22 33 och be att få avsluta tjänsten.

ABUABU