Betala hur du vill, var du vill och när du vill! Resurs Bank har betallösningar anpassade för att du själv ska kunna välja. Helbetala eller delbetala ditt köp med vårt kreditkort, Supreme Card, eller direkt med mobilen. Med 60 dagars fri kredit kan du själv välja hur du lägger upp din delbetalning i lugn och ro hemma, t.ex. med 6 månaders räntefri kredit. Hur vill du betala?

Supreme CardSupreme Card

Betala med kort

Supreme Card fungerar i hela världen och erbjuder upp till 60 dagars fri kredit och poäng på allt. Du betalar tryggt och säkert överallt och väljer därefter själv ett betalningsupplägg som passar dig och din ekonomi bäst.

Ansök om kredit i lugn och ro

Förbered ditt köp hemma eller smidigt direkt i butiken via mobilen så slipper du stress och växande köer. Du får besked med en gång och väljer sedan betalningsupplägg hemma i lugn och ro. Vill du hellre ha hjälp så finns butikspersonalen där och hjälper dig.

Ta betalt onlineTa betalt online
Loyo Pay SverigeLoyo Pay Sverige

Betala med mobilen och samla dina kort

Med Loyo Pay kan du samla alla dina butikskort, Mastercard-kort och presentkort direkt i mobilen. Du får mer plats i plånboken och full koll på ditt saldo och dina transaktioner.

Helbetala eller delbetala

Oavsett var och när du som kund tar ett beslut om att köpa en vara så behöver du inte ta beslut om hur den ska betalas direkt. Du väljer inbetalningsplan i lugn och ro hemma och har upp till 60 dagar på dig att göra din första inbetalning. Välj mellan att helbetala allt på en gång eller delbetala enligt ett upplägg som passar dig och din ekonomi bäst.

Butikskort hos våra partners

Resurs Bank samarbetar med en rad stora varumärken inom handeln där vi tillhandahåller olika lösningar där det är du som kund som skördar fördelarna.  Här kan du se ett urval av de partners som vi samarbetar med. Hittar du inte just det kort du letar efter så är du välkommen att besöka våra Frågor och Svar så hittar du med största säkerhet det du söker annars är du välkommen att kontakta oss direkt.

BauhausBauhaus

Bauhaus

NetOnNetNetOnNet

NetOnNet

MioMio

MIO

HornbachHornbach

Hornbach

TicketTicket

Ticket

FORDFORD

Ford

GulfGulf

Gulf

SportsonSportson

Sportson

SynsamSynsam

Synsam

SynoptikSynoptik

Synoptik

Frågor? Kontakta oss!

Låt vår kundservice hjälpa dig eller sök bland vanliga frågor.